AxionContinu

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein.

We zijn opgewekte, positieve mensen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Ook in situaties waarin het perspectief maar heel beperkt is. Dat is de manier waarop we naar ons werk, onze organisatie en naar de zorg als geheel kijken. Niet voor niets is ons motto: 

Werken en leren
We zoeken altijd gedreven en enthousiaste mensen die graag in de (ouderen)zorg werken. Daarom bieden we ook mensen zonder vooropleiding in de zorg de mogelijkheid om bij AxionContinu te komen werken. Je rondt bij ons een werk- en leertraject af binnen een aantal jaar.

Werken bij AxionContinu betekent dat je je zorgcarrière in eigen hand hebt. Het team van ons eigen opleidingscentrum ‘De Verdieping’  zet zich in om je hierin te ondersteunen en begeleiden. Klik hier voor  info over onze opleidingen.

Vrijwilligerswerk
Naast betaalde medewerkers werken er ook veel actieve vrijwilligers bij AxionContinu. De inzet van deze groep van circa 1.000 enthousiaste vrijwilligers geeft duidelijk een toegevoegde waarde aan de kwaliteit van zorg en welzijn. Vrijwilligers zijn onmisbaar op onze locaties. Zij helpen mee bij verschillende activiteiten, vaak in de recreatieve sfeer. Tevens vormen zij een schakel tussen de bewoners en de leefgemeenschap daarbuiten.

Klik hier voor onze vrijwilligersvacatures. 

AxionContinu is altijd op zoek naar zorgtalent
Kijk voor een overzicht van al onze vacatures en aanmelding op onze vacature-alert op www.werkenbij.axioncontinu.nl

Klik hier om onze locaties te bekijken: https://www.axioncontinu.nl/

 

Webclip afbeelding
Bekijk alle vacatures van AxionContinu
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Eerstelijnszorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Overige werkvelden
Revalidatie
Sociaal werk
Welzijn
Beneluxlaan 926
3526 KJ
 Utrecht