Santé Partners (STMR en Vitras) (UZ)

Vitras leef, denk en werk mee

Vitras is een organisatie waarin mensen vanuit verschillende disciplines werken om de cliënt zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Denk hierbij aan Thuiszorg, Algemeen Maatschappelijk Werk en Jeugdgezondheidszorg. Daarnaast heeft Vitras een scala aan serviceproducten voor jong en oud. Door zorg op maat wordt samen met de cliënt gestreefd naar de meest wenselijke dienstverlening. De cultuur van Vitras kenmerkt zich door een informele sfeer, waarin openheid, professionaliteit, kwaliteit en collegialiteit belangrijke aspecten zijn.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en oefenen hun vak uit met professionele betrokkenheid. Zij krijgen bij ons ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Vraaggericht werken en respectvol omgaan met de klant is verweven met onze hele organisatie. Zo werken wij dag in dag uit, deskundig en met veel plezier, aan goede zorg met een persoonlijk gezicht

Werken bij

Vitras heeft mogelijkheden voor mensen die willen werken in de thuiszorg. Je kunt werken in de directe hulpverlening bij onze cliënten thuis. Dit kan zijn verzorgend, begeleidend of verpleegkundig werk. Daarnaast hebben wij werk in de jeugdgezondheidszorg, het maatschappelijk werk en de overige ondersteunende afdelingen.

Wij zoeken continu voor meedere lokaties in de regio Utrecht gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen. Ga naar onze site www.100procentverantwoordelijk.nl en laat je CV achter.

Interesse of vragen? U kunt altijd contact opnemen met de afdeling Recruitment via een e-mail naar werkenbij@vitras.nl of via telefoonnummer 0900 - 82 123 82 (lokaal tarief) op maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

 

Bekijk alle vacatures van Santé Partners (STMR en Vitras) (UZ)
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Siependaallaan 1
4003 LE
 Tiel