AxionContinu

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein.

We zijn opgewekte, positieve mensen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Ook in situaties waarin het perspectief maar heel beperkt is. Dat is de manier waarop we naar ons werk, onze organisatie en naar de zorg als geheel kijken. Niet voor niets is ons motto: AxionContinu. Optimisten in de zorg.

Werken en leren
De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan onze cliënten, daar staan wij voor!  Om dit te kunnen doen hebben wij professionele medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn en meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg.
 
Werken bij AxionContinu betekent dat je je zorgcarrière in eigen hand hebt. Het team van ons eigen opleidingscentrum ‘De Verdieping’  zet zich in om je hierin te ondersteunen en begeleiden. Met een aanbod van meer dan 75 verschillende opleidingen en trainingen hebben wij alle disciplines in huis om je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling tot een succes te maken.Wil je omscholen tot verzorgende of verpleegkundige? Ook dan kun je bij AxionContinu terecht! Klik hier voor  info over onze opleidingen.

Vrijwilligerswerk
Naast betaalde medewerkers werken er ook veel actieve vrijwilligers bij AxionContinu. De inzet van deze groep van circa 1.000 enthousiaste vrijwilligers geeft duidelijk een toegevoegde waarde aan de kwaliteit van zorg en welzijn. Vrijwilligers zijn onmisbaar op onze locaties. Zij helpen mee bij verschillende activiteiten, vaak in de recreatieve sfeer. Tevens vormen zij een schakel tussen de bewoners en de leefgemeenschap daarbuiten.
Klik hier voor onze vrijwilligersvacatures. 

AxionContinu is altijd op zoek naar zorgtalent. 

Kijk voor een overzicht van al onze vacatures en aanmelding op onze vacature-alert op www.mijnprachtbaan.nl. Heb je vragen? Bel of WhatsApp dan met Marlies of Petra van Team Recruitment 06-4074 8332. Zij helpen je graag! 

AxionContinu is een organisatie voor wonen, (thuis)zorg en revalidatie in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein.

Klik hier om onze locaties te bekijken: https://www.axioncontinu.nl/