Deze locatie is onderdeel van
Zorggroep Almere

Diverse locaties

Bij Zorggroep Almere voelen we ons verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit gezondheidscentra en woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum. De ondersteunde diensten werken vanuit het hoofdkantoor.

In onze gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast bieden we in veel centra verloskundige zorg en fysiotherapie. We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan. Onze medewerkers bepalen in belangrijke mate onze kwaliteit. Vakmanschap, passie voor het vak en plezier in het werk zijn hierbij van doorslaggevend belang.

Bij Zorggroep Almere vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Hier geven we je graag de mogelijkheden voor. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Adres en contact

Randstad 22 1
1316 BN  Almere
036 - 54 54 000

Deze locatie is
onderdeel van