Sterk in je Werk week 2022

Hoe blijf jij sterk in je werk? Van 14 tot en met 18 november staat de Sterk in je werk week weer op het programma. Deze vitaliteitsweek biedt jou als zorg- of welzijnsmedewerker verschillende activiteiten. Wat denk je van een workshop Geluk, een rustgevende mindful walk, een interessante lezing over slaap & veerkracht of een persoonlijk gesprek met een coach?

Terug naar Inspiratie
STerk in je werk week 2022
Schrijf je in voor de Sterk in je werk week 2022: 14 t/m 18 november

Thema

Het thema van dit jaar is mentale en fysieke fitheid. Als je mentaal en fysiek fit bent, zit je lekkerder in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen privé en op je werk de baas. De Sterk in je werk week biedt inspiratie, handvatten en ervaringen om je fitheid in goede conditie te brengen en/of te houden.

Programma

Kijk voor alle activiteiten en aanmelding op infopuntzorg.nl/agenda. Klik hier om alle activiteiten te bekijken en je in te schrijven! Wacht niet te lang, want voor sommige activiteiten is het beschikbare aantal plekken beperkt.

Samen

Samen met andere werkgeversoganisaties zet Flever tijdens de Sterk in je Werk week jou in het zonnetje. We bieden workshops, trainingen, webinars en coachingsessies aan. Gratis! Omdat we jou waarderen.